Package Details: astrofox 1.4.0-3

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/astrofox.git (read-only, click to copy)
Package Base: astrofox
Description: A motion graphics program that lets turn audio into amazing videos
Upstream URL: https://astrofox.io
Licenses: MIT
Submitter: sukanka
Maintainer: sukanka
Last Packager: sukanka
Votes: 3
Popularity: 0.000108
First Submitted: 2021-05-12 16:02 (UTC)
Last Updated: 2022-09-26 02:39 (UTC)

Latest Comments

necklace commented on 2023-01-25 06:50 (UTC)

Works perfect for me now, thank you!

sukanka commented on 2022-10-25 10:35 (UTC)

@Unwilling6304, thanks, that make sense as $srcdir and $pkgdir may contain spaces. Scheduled in the next update.

But other changes like cd ... || exit won't be merged, as the script is expected to fail when there is no such directory.

Unwilling6304 commented on 2022-10-25 02:33 (UTC)

It's a few minor edits, mainly with the unquoted variables. It may seem minor and it certainly won't cause anything to happen this specific time, but I think getting into the habit now will save a lot of grief. I made sure it still works.

The following changes since commit c17b265ab768dadfb4f40eb1223c51e299b71069:

  make PKGBUILD clear (2022-09-26 10:39:19 +0800)

are available in the Git repository at:

  https://notabug.org/anomie/astrofox-aur-fork.git 

for you to fetch changes up to 5b71ec27cc6a6b2be73b5bc83efd9e89278162cc:

  Made some changes suggested by shellcheck (2022-10-24 19:27:19 -0700)

----------------------------------------------------------------
Unwilling6304 (1):
      Made some changes suggested by shellcheck

 PKGBUILD | 24 ++++++++++++------------

necklace commented on 2022-09-25 15:27 (UTC) (edited on 2022-09-25 21:14 (UTC) by necklace)

Hmm, it starts with a blank black screen for me.. any way to fix?

Edit: seems it tries to load a file that doesn't exist:

Unable to load preload script: /usr/share/astrofox/astrofox.asar/preload.js

sukanka commented on 2022-04-28 14:34 (UTC)

Just ignore the in-app update, we are already the latest. Wait for upstream to fix this.

sukanka commented on 2021-10-01 02:31 (UTC)

@Tio Thanks for reporting this. I find it call internal ffmpeg, see Running Astrofox. But I didn't add it before.

I patch it to call system ffmpeg. It works now.

Tio commented on 2021-09-30 16:31 (UTC) (edited on 2021-09-30 16:32 (UTC) by Tio)

Would you mind testing if this works to render videos? I simply does not work for me, but the appimage works perfectly fine. I tested on Arch Linux. It says the video has rendered but no video rendered. Maybe this is related https://github.com/astrofox-io/astrofox/issues/27