Package Details: bugle 0.0.20140104-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/bugle.git (read-only)
Package Base: bugle
Description: An OpenGL debugging tool
Upstream URL: http://www.opengl.org/sdk/tools/BuGLe
Licenses: GPL
Submitter: encelo
Maintainer: encelo
Last Packager: encelo
Votes: 13
Popularity: 0.000030
First Submitted: 2006-06-28 02:11
Last Updated: 2015-07-07 21:12

Latest Comments

encelo commented on 2015-08-22 13:20

Updated to 0.0.20150628

mediocregopher commented on 2014-06-15 23:18

Using this build I get an error when running at filter initialization. If I change the build command to 'scons prefix=/usr install' then it installs and runs fine.

encelo commented on 2014-03-24 22:28

Updated to 0.0.20140104

localuser commented on 2014-03-24 17:26

Tagged this out-of-date as it won't even build no more. New version builds fine for me (I had to copy over /usr/local/lib/*bugle* to /usr/lib though as those files are ignored by the prefix=/usr/ when running scons)

Hazematman commented on 2014-01-02 04:53

I get this error when I try to build the package: "KeyError: Function `glDrawRangeElements' already exists with different signature"

jrk commented on 2013-11-23 12:05

I've modified $srcdir/src/SConstruct in line 179:

- ('LIBDIR', r'\"%s\"' % aspects['libdir']),
+ ('LIBDIR', r'\"%s\"' % aspects['pkglibdir']),

This seems to work (for me).

jrk commented on 2013-11-23 11:41

I've built bugle again, using only makepkg, without the yaourt wrapper.
Seems there is a hardcoded path in the bugle library:

$ strings /usr/lib/libbugle.so.10.0.0 | grep '/tmp/bugle'
15150:/tmp/bugle/pkg/bugle/usr/lib/bugle

jrk commented on 2013-11-23 11:33

Hi,

there's something odd with the installed files:

[ERROR] filters.initialise: failed to open /tmp/yaourt-tmp-jrk/aur-bugle/pkg/bugle/usr/lib/bugle: No such file or directory

I think this has to do something with 'prefix=$pkgdir/usr', but I don't know scons well enough.

Anonymous comment on 2013-05-05 15:17

with version 0.0.20130121, I built and installed successfully with scons but cannot find the resulting gldb-gui. Is there a build setting I missed?

encelo commented on 2013-05-04 14:38

- Updatd to 0.0.20130121-1
- Added "pkglibdir=/usr" to scons build command for gldb-gui to work, thanks to Basique.

All comments