Package Details: linux-x205ta 4.19.4.arch1-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/linux-x205ta.git (read-only)
Package Base: linux-x205ta
Description: The Linux-x205ta kernel and modules with harryharryharry's patches for the ASUS x205ta.
Upstream URL: https://git.archlinux.org/linux.git/log/?h=v4.19.4-arch1
Licenses: GPL2
Submitter: plenaerts
Maintainer: None
Last Packager: plenaerts
Votes: 6
Popularity: 0.265301
First Submitted: 2018-01-06 23:28
Last Updated: 2018-12-01 14:32

Latest Comments

1 2 3 4 Next › Last »

plenaerts commented on 2019-01-11 22:31

The power inlet on my x205ta is broken so I can't maintain this package anymore.

plenaerts commented on 2018-12-01 10:11

As far as I know this is to be expected as explained here https://wiki.archlinux.org/index.php/Makepkg#Signature_checking

The right key is listed in PKGBUILD. Ref https://wiki.archlinux.org/index.php/PKGBUILD#validpgpkeys

archtefo commented on 2018-11-18 22:19

Hi! I have an error during the installation regarding the public keys: "archlinux-linux git repo ... HAS FAILED (unknown public key A5E9288C4FA415FA)"

Solved by adding: curl https://keybase.io/heftig/pgp_keys.asc | gpg --import

plenaerts commented on 2018-10-21 16:27

Sorry. That's not very smart. I fixed the checksum.

Reihar commented on 2018-10-17 06:38

The SHA256 for "config" seems to be incorrect. The check failed.

immelman commented on 2018-09-19 21:46

@plenaerts Yes I am having the same freezes in last kernel. Imma investigate

plenaerts commented on 2018-07-02 21:38

@yochananmarqos I'm not sure how to handle this. I'm guessing its nothing based on this thread: https://wiki.archlinux.org/index.php/Makepkg#WARNING:_Package_contains_reference_to_.24srcdir Is anyone facing issues with objtool?

On the side, I seem to have a lot of freezes on 4.17.3. Anyone else?

yochananmarqos commented on 2018-06-11 21:54

Just a heads up, I got this warning installing the linux-x205ta-headers for 4.16.13-1:

WARNING: Package contains reference to $srcdir
usr/lib/modules/4.16.13-1-x205ta/build/tools/objtool/objtool

archtefo commented on 2018-05-20 03:02

yes, the standard packages were up to date. I tried again after one week (and new updates) and now it works! Thanks plenaerts! Next time I will be more careful with the language of the error post.

plenaerts commented on 2018-05-18 22:43

I can't reproduce that error. Are you sure your standard arch packages are up to date?

It would be better to post English errors too.