Package Details: teams 1.3.00.25560-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/teams.git (read-only, click to copy)
Package Base: teams
Description: Microsoft Teams for Linux is your chat-centered workspace in Office 365
Upstream URL: https://teams.microsoft.com/downloads
Licenses: custom
Conflicts: ms-teams
Replaces: ms-teams
Submitter: ogarcia
Maintainer: ogarcia (jvybihal)
Last Packager: ogarcia
Votes: 151
Popularity: 19.04
First Submitted: 2019-12-10 18:41
Last Updated: 2020-10-05 16:56

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Next › Last »

ralberts commented on 2020-06-26 15:15

Is anyone else getting the message "We're still developing Teams for Linux" when you start up the application?

twelveeighty commented on 2020-06-26 14:12

@hendry Teams has its own systray icon. So if you have a WM/DE that supports it, you'll see a Teams icon there. There's a Quit option there that exits Teams cleanly. The systray works in both KDE and i3, so I assume it'll be there for most WM/DEs.

hendry commented on 2020-06-26 05:11

Anyone know how to ummm, kill / exit teams? Seem immune to pkill teams

jphustman commented on 2020-06-25 20:56

The newer 'beta' versions are here: https://aur.archlinux.org/teams-insiders.git

I disconnected from my work network (ethernet) and tethered in through my cell phone. I got a completely different sign in screen. On the network I get a little purple box that I can never authenticate through.

When tethering, I got the screen that shows up as if you are trying to log in through the web browser... Interesting in deed. I'm going to try the 'insiders' one that is using version 1.3.00.16851.deb

xamindar commented on 2020-06-25 14:46

Any reason we don't use the more up-to-date ones from here? https://packages.microsoft.com/repos/ms-teams/pool/main/t/teams-insiders/

tomeinstein commented on 2020-06-25 12:27

Does someone know why lately Teams can't connect to internet? I deleted all config files in .config/Microsoft/'Microsoft Teams' and reset iptables configuration to accept everything but none seems to work.

zman0900 commented on 2020-06-22 22:31

This may be specific to my company, but the only way I am able to complete the initial login is to disconnect from the VPN. Once logged in, I can reconnect to VPN and teams continues to work fine, including after restarting it.

jphustman commented on 2020-06-22 21:33

I never can connect, it says 'Taking you to your organization's sign in page' and gives me the logon box, but when I put my credentials in it never connects. It just sits at "Taking you to your organizations sign-in page" with the dots spinning and spinning and spinning. Eventually popping the purple logon box back up.

cuevaskoch commented on 2020-06-17 14:33

This isn't necessarily related to this package, but chiming in on mic chat: on my install, using KDE, Teams was automatically assigned to an audio input device I don't use. I swapped it out in the KDE system settings and everything works great.

Soldat56 commented on 2020-06-10 06:42

@japhir Yeah same... It seems to work through Chromium...

Edit: It might be because of KDE... I seem to get it working on another arch install, this time woth XFCE.