Package Details: tuxonice-userui 1.1.65200132-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/tuxonice-userui.git (read-only)
Package Base: tuxonice-userui
Description: TuxOnIce userspace user interface
Upstream URL: https://github.com/NigelCunningham/Tuxonice-Userui
Licenses: GPL
Submitter: Snowman
Maintainer: gdamjan
Last Packager: gdamjan
Votes: 103
Popularity: 0.000000
First Submitted: 2009-03-12 03:19
Last Updated: 2016-02-07 21:52

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next › Last »

gdamjan commented on 2013-09-12 08:24

@nous

that link doesn't do anything for me. I just get an empty page.

nous commented on 2013-09-10 21:44

I think I use fbsplash-theme-arch-black on the desktop. It's an Athlon X2 with GeForce 9800GT, binary nvidia-pf on a 1920x1080 TV set. Sometimes the framebuffer kinda works (i.e. with the stripes) - sometimes it doesn't (i.e. falls back to text, probably after some image lib update).

The Dell Vostro 1500 has a GeForce 8600M-GT (nvidia-pf too) and I use a custom theme at its native resolution of 1680x1050. I've tarxz'ed the entire directory for your convenience and uploaded it to http://tiny.cc/linux-pf.

gdamjan commented on 2013-09-10 16:39

@nouns,
thanks, it feels nice to know I'm not the only one :)

What's the difference between your laptop and desktop?
Do you use the same theme? What theme do you use on the Dell?
What kind of GPU do you have? What resolution?

My tests are on Thinkpad X60s with intel 950 gpu/chipset and 1024x768 native resolution on the LCD. The i915 KMS driver is built-in in the kernel.

nous commented on 2013-09-10 16:34

gdamjan: I do user fbsplash, it works flawlessly on my Dell laptop, but I have black stripes through the background image on my no-name desktop.

nous commented on 2013-09-10 16:24

pablox: you need to rebuild tuxonice-userui to get linked against libmng v2.

gdamjan commented on 2013-09-10 14:15

bumped pkgrel

BTW.
is anyone using the fbsplash support? I do, but the background of the splash doesn't look right, it's all stripped where it needs to be solid black.

pablox commented on 2013-09-10 14:09

I had an issue after updating to the last linux-pf kernel (3.11.1-pf)... when running mkinitcpio, it was complaining about `tuxonice-userui` not finding the `libmng.so.1`. Weird because it wer in the lib directory (`ldd` command said the same on `/usr/sbin/tuxonice`.

Rebuilding this package solved the problem (and now `ldd` points to `libmng.so.2`...). Anyway, you should bump the `pkgrel` to force an update ;).

gdamjan commented on 2013-06-04 15:27

@xxxxme

what version of makepkg do you have? The package itself doesn't invoke wget, makepkg does that (and works fine here).

xxxxme commented on 2013-06-04 15:24

When I makepkg:
-> Downloading tuxonice-userui-1.1-c3bdd83.tgz...
Usage: wget [OPTION]... [URL]...

Try `wget --help' for more options.
/usr/bin/makepkg: line 374: tuxonice-userui-1.1-c3bdd83.tgz.part: command not found

gdamjan commented on 2013-06-01 16:20

Moved to /usr/bin