Package Details: video-trimmer 0.2.0-2

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/video-trimmer.git (read-only, click to copy)
Package Base: video-trimmer
Description: Trim videos quickly
Upstream URL: https://gitlab.gnome.org/YaLTeR/video-trimmer
Licenses: GPL3
Submitter: yochananmarqos
Maintainer: yochananmarqos
Last Packager: yochananmarqos
Votes: 1
Popularity: 0.78
First Submitted: 2020-07-07 04:38
Last Updated: 2020-07-12 22:01

Latest Comments

yochananmarqos commented on 2020-08-03 18:16

@AkariMarisa: Your log is referencing your Pikaur cache directory. Clear it's cache and do a clean build or use makepkg.

AkariMarisa commented on 2020-08-03 16:52

After install successfully, I cannot run video-trimmer command, here is the error message.

 akari  ~  video-trimmer 
thread 'main' panicked at 'TODO: BoolError { message: "Failed to create element from factory name", filename: "/home/akari/.cache/pikaur/build/video-trimmer/src/build/target/cargo-home/registry/src/github.com-1ecc6299db9ec823/gstreamer-0.16.0/src/auto/element_factory.rs", function: "gstreamer::auto::element_factory", line: 184 }', src/window.rs:494:25
note: run with `RUST_BACKTRACE=1` environment variable to display a backtrace
 akari  ~  RUST_BACKTRACE=1 !!
RUST_BACKTRACE=1 video-trimmer 
thread 'main' panicked at 'TODO: BoolError { message: "Failed to create element from factory name", filename: "/home/akari/.cache/pikaur/build/video-trimmer/src/build/target/cargo-home/registry/src/github.com-1ecc6299db9ec823/gstreamer-0.16.0/src/auto/element_factory.rs", function: "gstreamer::auto::element_factory", line: 184 }', src/window.rs:494:25
stack backtrace:
   0: <unknown>
   1: <unknown>
   2: <unknown>
   3: <unknown>
   4: <unknown>
   5: <unknown>
   6: <unknown>
   7: <unknown>
   8: <unknown>
   9: <unknown>
  10: <unknown>
  11: <unknown>
  12: g_object_newv
  13: <unknown>
  14: <unknown>
  15: <unknown>
  16: g_closure_invoke
  17: <unknown>
  18: g_signal_emit_valist
  19: g_signal_emit
  20: <unknown>
  21: g_application_run
  22: <unknown>
  23: <unknown>
  24: <unknown>
  25: <unknown>
  26: <unknown>
  27: __libc_start_main
  28: <unknown>
note: Some details are omitted, run with `RUST_BACKTRACE=full` for a verbose backtrace.
 akari  ~  RUST_BACKTRACE=full video-trimmer
thread 'main' panicked at 'TODO: BoolError { message: "Failed to create element from factory name", filename: "/home/akari/.cache/pikaur/build/video-trimmer/src/build/target/cargo-home/registry/src/github.com-1ecc6299db9ec823/gstreamer-0.16.0/src/auto/element_factory.rs", function: "gstreamer::auto::element_factory", line: 184 }', src/window.rs:494:25
stack backtrace:
   0:     0x555aaae66d65 - <unknown>
   1:     0x555aaae814cc - <unknown>
   2:     0x555aaae648e3 - <unknown>
   3:     0x555aaae692f0 - <unknown>
   4:     0x555aaae6903c - <unknown>
   5:     0x555aaae69927 - <unknown>
   6:     0x555aaae6952b - <unknown>
   7:     0x555aaae808d1 - <unknown>
   8:     0x555aaae806f3 - <unknown>
   9:     0x555aaadb281b - <unknown>
  10:     0x555aaadba6ff - <unknown>
  11:     0x7fc878df2f87 - <unknown>
  12:     0x7fc878df4251 - g_object_newv
  13:     0x555aaae58d70 - <unknown>
  14:     0x555aaadb33dc - <unknown>
  15:     0x555aaadba9c5 - <unknown>
  16:     0x7fc878de5052 - g_closure_invoke
  17:     0x7fc878e0d685 - <unknown>
  18:     0x7fc878e0141d - g_signal_emit_valist
  19:     0x7fc878e01980 - g_signal_emit
  20:     0x7fc878ef4a89 - <unknown>
  21:     0x7fc878ef4c0a - g_application_run
  22:     0x555aaadb84ce - <unknown>
  23:     0x555aaadbc81c - <unknown>
  24:     0x555aaadc0903 - <unknown>
  25:     0x555aaae69cf8 - <unknown>
  26:     0x555aaadbc9c2 - <unknown>
  27:     0x7fc878982002 - __libc_start_main
  28:     0x555aaadaf0be - <unknown>
  29:                0x0 - <unknown>
 akari  ~  

yochananmarqos commented on 2020-07-31 20:31

@cool_nerd: I don't have a /etc/fonts/local.conf and can't reproduce the error. Perhaps temporarily remove that file and try again.

cool_nerd commented on 2020-07-31 20:05

I have this error when I try to run it : Fontconfig error: "/etc/fonts/local.conf", line 1: XML or text declaration not at start of entity thread 'main' panicked at 'TODO: BoolError { message: "Failed to create element from factory name", filename: "/home/moshir/.cache/yay/video-trimmer/src/build/target/cargo-home/registry/src/github.com-1ecc6299db9ec823/gstreamer-0.16.0/src/auto/element_factory.rs", function: "gstreamer::auto::element_factory", line: 184 }', src/window.rs:494:25

JimDeadlock commented on 2020-07-09 23:53

Yes I do have ffmpeg, that's what I've been using for ages, this video-trimmer looks more convenient so I thought I'd give it a go.

yochananmarqos commented on 2020-07-09 23:50

@JimDeadLock: No, I have an AMD APU. Do you have ffmpeg installed? It might need that or perhaps more GST libs.

JimDeadlock commented on 2020-07-09 23:45

No errors via CLI, it runs normally and does a trim fine, it's just that the video doesn't show in the pane it's just black. Do you have Nvidia?

yochananmarqos commented on 2020-07-09 23:40

@JimDeadlock: Are there any errors running video-trimmer from the terminal? It's possible it's missing a dependency. I was able to view and trim a video just fine.

There are no menu icons, see the screenshot on the GitLab page.

JimDeadlock commented on 2020-07-09 21:56

Does not play the video, just black screen with audio.

Gnome 3.36.4 + nvidia 440.100