Package Base Details: linux-ck

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/linux-ck.git (read-only)
Submitter: graysky
Maintainer: graysky
Last Packager: graysky
Votes: 408
Popularity: 5.142351
First Submitted: 2011-07-22 14:51
Last Updated: 2019-06-19 20:01

Packages (2)

Latest Comments

« First ‹ Previous ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... Next › Last »

id942701 commented on 2018-08-04 08:47

Small typo "Note that the generic (default) option is 24" but "26. Generic-x86-64 (GENERIC_CPU)"

Tjuh commented on 2018-08-01 17:58

I'm trying to build 4.14.20 because I have not been able to build a functional version since 4.16.15. Well 4.16 builds fine but it just hangs at boot same with 4.17-ck and vanilla. Only working kernel I got now is latest linux-lts.

graysky commented on 2018-08-01 17:48

You're building 4.16?

Tjuh commented on 2018-08-01 17:05

I am unable to build any version prior to 4.16 due to the following error message:

pager.c: In function ‘pager_preexec’: pager.c:36:12: error: passing argument 2 to restrict-qualified parameter aliases with argument 4 [-Werror=restrict] select(1, &in, NULL, &in, NULL); ^~~ ~~~ cc1: all warnings being treated as errors mv: cannot stat '/tmp/makepkg/linux-ck/src/linux-4.14/tools/objtool/.pager.o.tmp': No such file or directory make[4]: [/tmp/makepkg/linux-ck/src/linux-4.14/tools/build/Makefile.build:97: /tmp/makepkg/linux-ck/src/linux-4.14/tools/objtool/pager.o] Error 1 make[3]: [Makefile:52: /tmp/makepkg/linux-ck/src/linux-4.14/tools/objtool/libsubcmd-in.o] Error 2 make[2]: [Makefile:54: /tmp/makepkg/linux-ck/src/linux-4.14/tools/objtool/libsubcmd.a] Error 2 make[1]: [Makefile:62: objtool] Error 2 make: *** [Makefile:1637: tools/objtool] Error 2 ==> ERROR: A failure occurred in prepare(). Aborting...

Anyone know what this is about?

artafinde commented on 2018-08-01 15:47

I'm the same person with the one on the forums :)

SilverMight commented on 2018-08-01 15:43

@artafinde Yup, just saw that in the thread. Thanks

artafinde commented on 2018-08-01 06:48

@SilverMight: Enable NUMA, recompile and CUDA now works.

SilverMight commented on 2018-07-31 21:44

Have a few people with the same issue in the thread: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=239174

graysky commented on 2018-07-29 21:49

No idea about CUDA/don't have the hardware. You might try CK's blog or someone might reply to what I think is your bbs thread.

SilverMight commented on 2018-07-29 21:39

Now it works, thanks. Do you know if there's an issue with CUDA? Doesn't seem to initialize on this kernel, but every other kernel works fine for me