Package Base Details: linux-lqx

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/linux-lqx.git (read-only)
Submitter: akurei
Maintainer: sir_lucjan (damentz)
Last Packager: damentz
Votes: 118
Popularity: 2.279245
First Submitted: 2011-08-08 16:08
Last Updated: 2019-03-23 20:45

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Next › Last »

Terence commented on 2018-10-10 16:33

@sir_lucjan https://pastebin.com/V2R4vS2r

sir_lucjan commented on 2018-10-10 15:22

@damentz

I'll test

damentz commented on 2018-10-10 15:11

@sir_lucjan

I don't see a problem keeping linux-lqx-docs, it's just htmldocs that's the problem.

Check your email, I sent you a patch to disable htmldocs by default, and allow one to enable it as they need it.

sir_lucjan commented on 2018-10-10 14:23

@damentz

Probably I'll drop docs package, so tell me what you think.

damentz commented on 2018-10-10 14:17

@sir_lucjan, @Terence's comment reminded me - why don't we just turn off htmldocs? They were added to the primary Arch linux PKGBUILD, but I genuinely don't think enough people use it to make it a build requirement. At least, they only existed in the docs package just a month or two ago, I don't think anyone will care if we turn them back off.

sir_lucjan commented on 2018-10-10 12:15

@ Terence

Please look at:

https://git.archlinux.org/svntogit/packages.git/tree/trunk/PKGBUILD?h=packages/linux&id=8b59b94fb8ad5063d414519a7a81ea5c2ae7360e#n13

makedepends=(xmlto kmod inetutils bc libelf git python-sphinx graphviz)

Could you paste logs?

Terence commented on 2018-10-10 12:03

@sir_lucjan Please add texlive-latexextra to the makedepends otherwise generation of documentation fails.

sir_lucjan commented on 2018-09-21 10:11

@ Dill

OK. Damentz has updated sources. Please read pinned comment.

DIlI commented on 2018-09-21 05:48

@sir_lucjan

Verified config.amd64 NOT SUCCESSFUL Could you please fix it? Thank you!

ronoverdrive commented on 2018-09-20 23:02

Have the CPUFreq drivers been removed? I've been unable to change governors or adjust the ondemand ramp up settings and the drivers don't seem to be present even though I have them all check marked in XConfig.