Package Details: teams 1.3.00.30857-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/teams.git (read-only, click to copy)
Package Base: teams
Description: Microsoft Teams for Linux is your chat-centered workspace in Office 365
Upstream URL: https://teams.microsoft.com/downloads
Licenses: custom
Conflicts: ms-teams
Replaces: ms-teams
Submitter: ogarcia
Maintainer: ogarcia (jvybihal)
Last Packager: ogarcia
Votes: 169
Popularity: 18.15
First Submitted: 2019-12-10 18:41
Last Updated: 2020-12-02 07:28

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 ... Next › Last »

zilvervos commented on 2020-12-03 12:28

Similar issue with teams 1.3.00.30857-1 as @jordanoff83 and @crackwolf8: when I tried to join a weekly weather briefing an hour ago, I couldn't join as normally via the link to that meeting. It now asks me to identify and that doesn't work as I am not part of any 'team' but just invited as a guest.

I solved the issue by installing microsoft-edge-dev-bin and using that to connect to the Teams meeting instead of the stand-alone teams app...

jordanoff83 commented on 2020-12-03 11:40

Well, downgraded to 1.3.00.25560-1 resolved the issue. On my other PC there's another problem - it asks me to login randomly, just the password, it remembers the email address. It starts normally and after a few seconds or when I click on a document it asks me for password again. There's no such problem on the PC I write this. Is it possible the reason for this to be that on the other PC the home partition is on a different physical disk? Absolutely identical OS - manjaro xfce, kernel 5.4.

CrackWolf8 commented on 2020-12-03 09:55

Having an issue where joining meetings anonymously is no longer working, it's requiring me to sign in. Downgrading to 1.3.00.25560-1 fixes the issue.

jordanoff83 commented on 2020-12-02 21:50

@ogarcia Not starting at all after the last update. Even on terminal.

freebench commented on 2020-11-26 20:27

@theokonos all devices detected normally. however sometimes it doesn't save selected device, if you've got two webcams and using one specifically, it may not be saved, and similar with the other devs. solution to this is to check your devices before the call and don't change during the call.

theokonos commented on 2020-11-19 14:32

Did anyone else's audio/mic/camera device detection break recently? I tried the pulseaudio fixes below with no avail.

Ranguna commented on 2020-11-06 16:08

I downgraded pulseaudio to 13.99.2+7+g6101798c7-2 and it started working. I'm not sure if it was because I restarted pulseaudio after the downgrade or not.

japhir commented on 2020-10-15 09:00

It appears that resetting the pulseaudio config worked to get my mic working again!

mv ~/.config/pulse ~/.config/pulse-bak
pulseaudio --kill
pulseaudio --start

https://docs.microsoft.com/answers/answers/107786/view.html

japhir commented on 2020-10-15 08:53

@cowai: background blur and replacing the background with an image have never worked for me.

cowai commented on 2020-10-14 10:35

Is background blur supposed to work with this?