Package Details: xf86-video-ati-git 1:19.1.0.r15.g7a6a34af-2

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/xf86-video-ati-git.git (read-only, click to copy)
Package Base: xf86-video-ati-git
Description: X.org ati video driver
Upstream URL: https://xorg.freedesktop.org/
Keywords: amd ati driver git video xorg xserver
Licenses: custom
Conflicts: xf86-video-ati, xorg-server
Provides: xf86-video-ati
Submitter: vbmithr
Maintainer: yurikoles
Last Packager: yurikoles
Votes: 180
Popularity: 0.000000
First Submitted: 2008-02-25 18:44 (UTC)
Last Updated: 2022-09-22 10:57 (UTC)

Latest Comments

1 2 3 4 5 6 .. 8 Next › Last »

mkkot commented on 2018-07-22 10:55 (UTC)

I sent new PKGBUILD to package maintainers. It is also available here: https://pastebin.com/HRtj1M86

B4SH-B00STER commented on 2017-04-05 10:53 (UTC)

disowning package nvidia seems to be better :)

yurikoles commented on 2017-02-17 20:56 (UTC)

Why its conflicts with xorg-server?

B4SH-B00STER commented on 2016-11-23 12:33 (UTC) (edited on 2016-11-23 12:38 (UTC) by B4SH-B00STER)

build in clean chroot http://pastebin.com/raw/9RgePUH7

keminar commented on 2016-11-22 14:16 (UTC)

==> Starting build()... autoreconf: Entering directory `.' autoreconf: configure.ac: not using Gettext autoreconf: running: aclocal main::scan_file() called too early to check prototype at /usr/local/bin/aclocal line 618. configure.ac:40: error: must install xorg-macros 1.8 or later before running autoconf/autogen configure.ac:40: the top level autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 1 aclocal: /usr/bin/autom4te failed with exit status: 1 autoreconf: aclocal failed with exit status: 1 ==> ERROR: A failure occurred in build().

B4SH-B00STER commented on 2016-11-17 17:27 (UTC)

updated enjoy :)

EndlessEden commented on 2016-05-03 21:38 (UTC)

looks abandoned. its been tagged and i brought up the issue a few times. the maintainer deletes my comments and ignore it.

ciupenhauer commented on 2016-04-13 21:29 (UTC)

Is anyone still maintaining this?

cpatrick08 commented on 2015-09-07 21:46 (UTC)

wont build if xorg-server-git is installed