Package Base Details: vala-panel-appmenu-xfce-git

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/vala-panel-appmenu-xfce-git.git (read-only, click to copy)
Submitter: rilian
Maintainer: rilian
Last Packager: rilian
Votes: 35
Popularity: 0.28
First Submitted: 2015-04-01 21:00
Last Updated: 2020-09-07 21:03

Latest Comments

« First ‹ Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Next › Last »

rilian commented on 2020-09-08 14:28

jextervor, will look for it in evening.

rilian commented on 2020-09-08 14:27

jextrevor, it was always as make dependency, because you builds ALL applets from this PKGBUILD. Maybe you was modified a PKGBUILD to remove budgie?

jextrevor commented on 2020-09-08 14:26

Interestingly enough, I already had budgie-desktop installed. I reinstalled it just for good measure, but the build still fails.

jextrevor commented on 2020-09-08 14:24

Yeah, even when I uninstall xfce-git, and then try to update (or reinstall) common-git, it tries to build xfce-git first. I will just install budgie-desktop for now and then remove it to try to get the build to work.

jextrevor commented on 2020-09-08 14:22

rilian, I don't have that installed, was it recently added as a make dependency? Either way, when I try to install vala-panel-appmenu-common-git first, yay decides to install vala-panel-appmenu-xfce-git first anyway. The build fails at that step. I will try uninstalling vala-panel-appmenu-xfce-git, updating common-git, and reinstalling xfce-git.

rilian commented on 2020-09-08 08:44

jextrevor , I updated PKGBUILD to meson already. You have budgie-desktop installed? It is a makedependency.

jextrevor commented on 2020-09-07 23:18

When trying to update to the latest version (either this package or vala-panel-appmenu-common-git), I get an error:

Did not find CMake 'cmake'
Found CMake: NO
Run-time dependency budgie-1.0 found: NO (tried pkgconfig)

vala-panel-appmenu/meson.build:66:0: ERROR: Dependency "budgie-1.0" not found, tried pkgconfig

vegas commented on 2020-04-06 15:08

Now all is well. Thanks!

rilian commented on 2020-04-05 17:00

Should be fixed now.

jextrevor commented on 2020-04-04 03:02

Same as @vegas, but I'm getting Can not find package name : [==> Mate applet enabled]