Package Details: cpu-g-git 0.16.3.1ubuntu1.r64.a94ef88-1

Git Clone URL: https://aur.archlinux.org/cpu-g-git.git (read-only, click to copy)
Package Base: cpu-g-git
Description: Shows useful information about your computer
Upstream URL: https://github.com/atareao/cpu-g
Licenses: GPL3
Conflicts: cpu-g
Provides: cpu-g
Submitter: Muflone
Maintainer: RealStickman
Last Packager: RealStickman
Votes: 2
Popularity: 0.009406
First Submitted: 2019-08-31 16:06 (UTC)
Last Updated: 2022-03-03 06:53 (UTC)

Latest Comments

yochananmarqos commented on 2022-01-26 15:12 (UTC)

@RealStickMan: The mesa-demos dependency should be changed to mesa-utils.

aphirst commented on 2021-05-06 00:26 (UTC)

==> Validating source files with sha256sums... cpu-g ... Skipped cpu-g_changelog ... FAILED ubuntu_to_arch.patch ... Passed

Armag67 commented on 2020-09-09 12:53 (UTC)

Hello, Since today, upgrade fails on my Manjaro box with this message:

Construction de cpu-g-git...
==> Création du paquet cpu-g-git 0.16.3.1ubuntu1.r54.308b33c-1 (mer. 09 sept. 2020 14:44:51)
==> Vérification des dépendances pour l’exécution…
==> Vérification des dépendances pour la compilation…
==> Récupération des sources…
  -> Mise à jour du dépôt cpu-g git…
Récupération de origin
  -> cpu-g_changelog trouvé
  -> ubuntu_to_arch.patch trouvé
==> Validation des fichiers source avec sha256sums…
    cpu-g ... Ignoré
    cpu-g_changelog ... ÉCHEC
    ubuntu_to_arch.patch ... Réussite
==> ERREUR : Un ou plusieurs fichiers ne sont pas valides !
Impossible de construire cpu-g-git

jefersonlimah commented on 2020-07-01 13:55 (UTC)

File "/usr/share/cpu-g/src/distro.py", line 43, in get_distro
    return "{} {}".format(RELEASE_DATA["NAME"], RELEASE_DATA["VERSION"])
KeyError: 'VERSION'

Open /usr/share/cpu-g/src/distro.py and change RELEASE_DATA["VERSION"] to RELEASE_DATA.get("VERSION", '')

Zeioth commented on 2020-03-29 23:00 (UTC)

Installs correctly but it doesn't run. There's some issue with the version of one of the libraries.

BODYPRINT commented on 2020-01-03 10:16 (UTC)

Latest Arch & KDE Installs fine but doesn't run. Asks for root password then nothing.